Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző

Harmadik képzési alkalom

_MG_4216ed.jpg
A Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző diákjai a képzés harmadik állomásaként Brüsszelbe látogattak.

A Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző diákjai a harmadik kontaktalkalommal először budapesti, majd brüsszeli szakmai képzéseken vettek részt.

A nulladik képzési napon Kubinyi Márton, a Vanessa Research Operation Managere tartott projektismertetőt. Vasárnap a diákok készültek politikai beszéddel, amelyekre Hollik István (kommunikációs igazgató, FIDESZ), Kereki Gergő (főszerkesztő helyettes, Mandiner) és Dobsa István (a KMKSZ ISZ elnöke) adott visszajelzést.

A hétfői képzési napot már az Európai Parlamentben kezdték meg a diákjaink, ahol meghalgathatták Bocskor Andrea (európai parlamenti képzviselő) Kárpátaljából Brüsszelbe című előadását, majd az Európai Parlamentben vezették körbe őket. A délután folyamán Vincze Lóránt (elnök, FUEN, európai parlamenti képviselő) és Andrejkó László (Ázsia és a Csendes-óceáni térség országaiért felelős szakdiplomata) előadásán vehettek részt a diákok.

Az utolsó napon Rusz Harry Alex (kül- és biztonságpolitikai képviselő, PSC, rendkívüli és meghatalmazott nagykövet és Hölvényi György (európai parlamenti képviselő) tartott előadást. A nap zárásaként pedig az Európai Történelem Házába látogattak el diákjaink.

Simon Dávid,
a Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző alumnusa

Támogatóink: